CONCRETE OPTIK by IdealWork

Concrete Optik za unutarnje i vanjske podloge

Concrete Optik je premaz koji može stvoriti beton svijetlog lica u samo nekoliko milimetara debljine uz bržu aplikaciju i cijenom prihvatljiviju izvedbu. Tradicija koju je započeo Le Corbusier i kulminirala estetikom Tadaa Anda i dalje je živa u ovom inovativnom rješenju koje potpisuje Ideal Work te ugrađuje HAUB koji je certificirani izvođač Ideal Work kompanije.

Inovativni materijal Concrete Optik je cementno-polimerni premaz koji omogućuje stvaranje podloge u samo 2 mm debljine, realnih i ujednačenih betonskih zidova s ​​efektom svijetle boje. Zbog svoje prirode, Concrete Optik može se koristiti za premazivanje bilo koje vertikalne površine: zidova, pločica, pa čak i dijelova namještaja ili zakrivljenih površina, kako unutarnjih tako i vanjskih. Tako mala debljina čini Concrete Optik idealnim u slučaju restrukturiranja, jer se može nanositi bez rušenja postojeće površine. Također Concrete Optik se može koristiti i za premazivalje podnih (horizontalnih) podloga ukoliko je to želja klijenta ili arhitekta za postizanje određenog dizajna.

 

Ugradnja na vertikalne i horizontalne površine: 

1. Vertikalne površine: Vanjski i unutarnji zidovi

2. Horizontalne površine: Unutarnji i vanjski podovi (dodatna zaštita podloge)


 

Dostupan u preko 30 boja

Izuzetno prilagodljiv zahvaljujući širokoj paleti boja, Concrete Optik je rješenje dizajnirano za betonske perfekcioniste kojima je cilj transformirati bilo koji prostor stvarajući industrijski izgled betona čiste površine u samo 2 mm debljine. Ručno izrađena aplikacija koju izvode ovlašteni aplikatori tvrtke Ideal Work kao HAUB GRADNJA. 

 
Mogućnost ugradnje (unutarnji i vanjski prostori):
Trgovine, privatne kuće i stanovi, restorani, hoteli, uredi, saloni, muzeji,… Concrete Optik nije štetan za zdravlje živih organizama.
Brza ugradnja Concrete Optik podloge 

Postupak postavljanja Concrete Optik-a zahtijeva oko 48 sati (ovisno o vremenskim i prostornim uvijetima). Nakon što se površina pripremi, nanosi se premaz Concrete Optik. Zatim se postavi posebni PVC list iste veličine kao i ploče koje arhitekt želi stvoriti. Zaštitni premaz (lak) je tretman Concrete Optic-a koji daje završni prekrasni izgled. Ova inovativna tehnika omogućuje optimizaciju vremena ugradnje.

Postupak postavljanja:


 

  1. Priprema podloge (ukoliko je potrebno)
  2. Alikacija primera (primer ovisi o tipu podloge)
  3. Aplikacija Concrete Optik-a
  4. Aplikacija PVC kalupa
  5. Uklanjanje PVC kalupa (ovisno o brzini sušenja)
  6. Lakiranje podloge (ovisno o brzini sušenja)

 
 
Menu