Sanacija cesta posebno dizajniranom Termoplastikom za popravke manjih rupa i pukotina na površini ceste. Kao što i samo ime govori, termoplastika se sastoji od malih plastičnih zrnaca s ​​kojima je lako rukovati te vršiti ugradnju.

Termoplastika se može koristiti za popravak cesta, dvorišta te pukotina na terasama prije samih građevinskih radova. 

Jedna od velikih prednosti Termoplastike je sposobnost da se lako prilagodi obrisima rupe i prilijepi za površinu. Kada se zagrije, nastaju veziva u termoplastičnoj vezi sa bitumenom u asfaltu. To čini Termoplastiku izdržljivim i isplativijm rješenjem jer spriječava da štete postanu veće i skuplje za popravak. Kako se Termoplastika može primjenjivati ​​tijekom cijele godine, u bilo kojem trenutku može se popraviti šteta, bez potrebe za velikim ili skupim strojevima.

Termoplastika je jednostavna za upotrebu i nanošenje. Čvrstom četkom očisti se rupa ili pukotina te se zagrijte područje  kako biste uklonila sva vlaga sa područja.

Osim što je učinkovita popravak rupa, Termoplastika se može koristiti za učvršćivanje i sprječavanje erozije i rasta korova između kocki. Također se može koristiti za izravnavanje površina prije nanošenja drugih materijala za označavanje cesta. Termoplastika dolazi u crnoj i sivoj boji, koje se mogu miješati kako bi odgovarale izgledu određene površine.

Termoplastika je također ekološki prihvatljivija varijanta sanacije.

 

Menu