DEKORATIVNI SAMONIVELIRAJUĆI POLIURETANSKI POD

Dekorativni epoksidni podovi (Poliuretani) većinom su namjenjeni za unutarnje uređenje prostora i mogu se ugraditi po povoljnijoj cijeni. Jednostavno se ugrađuju (mogućnost ugradnje na postojeće podloge), kemijski i mehanički su otporni i brzo se postavljaju. Debljina podova 3-4 mm. Podovi se lako održavaju i čiste što smanjuje mogućnost nakupljanja prašine čime se postiže zdraviji prostor za život sa manje bakterija i alergenata. Dostupni su u raznim bojama (RAL KARTA). Također postoji mogućnost posipa dekorativnog čipsa.

KARAKTERISTIKE DEKORATIVNOG EPOKSIDNOG PODA SU:
  1. protukliznost
  2. otpornost na habanje i udarce
  3. dobra zvučna izolacija
  4. dodatna toplinska izolacija i izolacija vlage
  5. udoban za hodanje
DEKORATIVNI EPOKSIDNI PODOVI UGRAĐUJU SE: u stanove, kuće, apartmane, kuhinje, dnevni boravak, spavaće sobe, hodnike, kupaone, vrtiće, škole, muzeje, kazališta, pekarne, kafiće, restorane, teretane, trgovčke centre, frizerske salone, dućane, slastićarne.
SLOJEVI:
  1. Betonska površina (pripremljena za postavljanje sustava)
  2. Primer (količina ovisna o stanju podloge-vlaga, pukotine)
  3. Epoksidna smjesa (sa ili bez dekorativnog čipsa)
  4. Opcija lak (polusjajni, sjajni, mat)
NAPOMENA: Epoksidni podovi nisu štetni i opasni za zdravlje živih organizama.

Vlaga u nosivoj podlozi

Ukoliko je vlaga iznad 5% potrebno obradom površine ukloniti vlagu u podlozi. Na podloge koje su izložene visokom stupnju vlage nanose se dodatni zaštitni premazi (Primeri) radi bolje zaštite koji pružaju čvrstoću i dugotrajnost.

HAUB proces postavljanja

HAUB izrada i primjeri epoksidnih podova 

Menu