Microtopping (Microcement) podovi i zidovi informacije

Microtopping je smjesa tekućeg polimera i finog visoko kvalitetnog microcementa koji je moguće ugraditi na podove i zidove. Primjenjuje se u dekorativne svrhe za stanbene i komercijalne objekte. Pruža minimalistički industrijski dizajn za moderna uređenja. Microtopping je moguće ugraditi na postojeće podloge kao što su pločice, beton, knauf, estrih i staklo. Pruža dodatnu toplinsku izolaciju. Otporan je na udarce, habanje, vodu i razne tekućine i UV zrake. Našim kupcima nudimo razne boje i varijante postavljanja. Prednost Microtopping-a je brza ugradnja proizvoda.

MICROTOPPING KOMPONENTE

(MICROCEMENT+POLYMER+BOJA)

Podovi se lako održavaju i čiste što smanjuje mogućnost nakupljanja prašine čime se postiže zdraviji prostor za život sa manje bakterija i alergena. Ima veliku tlačnu čvrstoću i elastičnost. Ugodni su za hodanje i toplog su izgleda.

Ugradnja Microtoppinga ne zahtjeva skidanje starih podloga nego se ugrađuje na njih (nema rušenja i prašine tijekom radova). Debljina Microtoppinga na postojeću podlogu je samo 3mm. Podloga prije ugradnje Microtoppinga mora biti suha, nemasna i bez prašine kako bi se postigla kvaliteta i dugotrajnost. Ukoliko su na samoj površini nedostaci kao rupe, pukotine i slično moraju se obavezno sanirati radi boljeg prijanjanja premaza.

Microtopping od strane HAUB kompanije ugrađuje se po tehničkom listu samog proizvoda. To podrazumjeva točne omjere smjesa koje su potrebne za izradu poda. To pruža dugotrajnost i kvalitetu proizvoda.


Briga o okolišu ♻️

Korištenje postojećih podova pomaže se i u zaštiti okoliša. Tijekom postupka postavljanja Microtoppinga ne stvara se otpadni materijal. Za one koji preferiraju površine na bazi microcementa, Microtopping je pametna i ekološka opcija.

Microtopping nije štetan za zdravlje živih organizama.

Podna aplikacija Microtopping-a u slojevima (do 3mm, slojevi i debljina ovisi o namjeni podloge):

 1. Priprema podloge
 2. Aplikacija primera
 3. Aplikacija baznih slojeva Microtopping-a (BC-HP)
 4. Brušenje podloge (REGULAR BRUSNI PAPIR 60)
 5. Aplikacija završnog sloja Microtopping-a (FC)
 6. Brušenje podloge (NET BRUSNI PAPIR 60-80-100-120)
 7. Aplikacija laka u 3 sloja (za kupaone se koristi četvrti sloj HYDRO LAK)

APLIKACIJA MICROTOPPINGA ZA ZIDOVE- OPCIJE: 1x Base Coat 1x Finish Coat / 2x Base Coat / 1x Base Coat 1x HP (kafići, restorani) 1x Finish Coat


Mogućnost postavljanja Microtopping-a: 

 1. stambeni objekti (stanovi, kuće, apartmani)-kupaone, tuš kabine (otporni na vodu).
 2. trgovine, uredi, restorani i kafići (svi ugostiteljski prostori)
 3. frizerski i kozmetički saloni
 4. muzeji, kazališta, vrtići, škole, teretane, izložbeni prostori

***Mogućnost ugradnje materijala ukoliko se u podlozi nalazi podno grijanje.


Boje možete mijenjati doziranjem Color Pack-C (25%, 50%, 75%, 100%). Na taj način možete postići gotovo beskonačan raspon boja.


MICROTOPPING BOJE

SLIKE MICROTOPPING PODOVA I ZIDOVA

Menu