HAUB IMPREGNACIJA ZA PODOVE I ZIDOVE

 

HAUB Gradnja ugrađuje proizvode koji odbijaju vodu i ulje te je namijenjen zaštiti površina u građevinarstvu. Štiti materijale od problema uzrokovanih prodorom vode i ulja te olakšava čišćenje mrlja sa površina. Proizvod je je vodena emulzija bez otapala, bazirana na smjesi silana, siloksana i C6 fluorida. Potpuna vodoodbojna svojstva postiže sedam dana nakon nanošenja. Koristi se na podovima, zidovima i krovovima.

Preporučuje se za unutarnje i vanjske površine bez ograničenja. Proizvod ne mijenja niti strukturu materijala niti boju. Naprotiv, izgled čiste i nove površine traje duže. Zagađenje (industrijska zagađenja, ispušni plinovi auta, kisele kiše itd.) napada građevne materijale zgrada čineći ih prljavima i dovodi do njihova propadanja.

Proizvod koji ugrađujemo zbog svoje vodo i uljne odbojnosti s lakoćom spriječava ovaj problem. Preventivni tretman proizvodom ovim impregnacijskim premazom spriječit će prodor tinte i pigmenta boje grafita u porozne materijale. Pranje s miniwash-om srednje jačine je u osnovi dovoljno kako bi uklanjanje grafita bilo jednostavno, brzo i jeftino.

Tretman s proizvodom koji ugrađujemo omogućava lakše skidanje žvakaćih guma sa tretiranih površina. Tretirani materijali postaju samočisteći, gdje kiša uklanja većinu mrlja.

 

UPOTREBA MATERIJALA KOJI UGRAĐUJEMO
PREDNOSTI MATERIJALA KOJI UGRAĐUJEMO
Menu